Anmod om din registrering til Danmark her

Registrering (tidligere EcoSticker) til danske miljøzoner, information om kørselsforbud og luftkvalitet og meget mere ...

Fare:

EcoSticker blev afskaffet 1. juli 2020 og er ikke længere gyldig! Kun adgang med registrering!


Top miljøzoner

København

Miljøzonen (Miljozone) København er den første af miljøzonerne, der er oprettet i Danmark. Miljøzonen startede i 2008 og gjaldt oprindeligt kun køretøjer, der er registreret i Tyskland. Miljøområdet påvirker hovedsageligt centrum af København og Frederiksberg Kommune. For ikke at hindre kommerciel trafik / færgetrafik fra og til København for meget, fører en transitrute fra det nordlige Havnen gennem miljøområdet. Foruden København gælder registreringsforpligtelsen også for miljøzonerne Aalborg, Aarhus og Odense i Danmark. En overtrædelse kan straffes op til 1.700 euro.

Aalborg

Miljøzonen (Miljozone) Aalborg var den anden miljøzone efter København, der blev etableret i Danmark. Miljøområdet i Danmarks fjerde største by blev etableret i begyndelsen af ​​2009 og anvendte oprindeligt kun køretøjer, der er registreret i Tyskland fra Euronorm 3. Den miljøzone væsentlige påvirker Aalborg centrum. Zonen er begrænset i øst af E45 langs Ostre til slutningen ved Limfjorden på nordsiden. Vestebro Street i Aalborg er markeret som en transitrute og er ikke en del af miljøzonen.

Aarhus

Aarhus miljøzone (Miljozone) var den tredje miljøzone i Danmark efter København og Aalborg. Miljøzonen i Danmarks næststørste by blev etableret i 2010 og anvendte oprindeligt kun køretøjer, der er registreret i Tyskland. Miljøzonen er beliggende ved Aarhusbugten i Kattegat, som ligger i den østlige del af byen. Miljøområdet er derefter i det væsentlige lukket af Ringstrasse 1 i syd, vest og nord. Trafik til Danmarks største containerterminal via føderal vej 1 er ikke en del af zonen.

Odense

Miljøzonen (Miljozone) Odense var den sidste af fire miljøzoner i Danmark. Den miljøzonen, som er beliggende i regionen Syddanmark på Fyn, blev etableret i 2010 i Danmark tredjestørste by. Miljøzonen anvendte oprindeligt kun køretøjer, der er registreret i Tyskland. De geografiske grænser for Odense miljøzone ligger inden for ringvej 2 (Ring 2) i Odense by. Det skal bemærkes, at Odins Bro svingbro, der fører over kanalen, også ligger inden for miljøområdet.

Top Miljømærkerne & registreringer


Danmarks registrering

Registrering i Danmark har været påkrævet siden 1. juli 2020 og bruges til at komme ind i miljøzoner i Aalborg, Aarhus, København og Odense i Danmark. Kameraer er placeret adskillige steder i miljøzoner og scanner hvert køretøj fuldstændigt automatisk. Nummerpladen registreres og sammenlignes med en database. Hvis det under sammenligningen bestemmes, at man ikke skulle have kørt, skal der betales en bøde på op til € 1700. Dette gælder både for køretøjer, der er registreret i Danmark og i udlandet.

Lær mere

EcoSticker

EcoSticker blev introduceret den 1. november 2011 for de fire miljøzoner i Danmark. Det har dog ikke været gyldigt siden 1. juli 2020. Badgesystemet blev afskaffet og erstattet til fordel for et kamerabaseret databasesystem. Indtil da fik hver dieseldrevet bus eller lastbil over 3,5 ton kun tilladelse til at køre ind i miljøzoner med en Ecosticker. Kontrollen blev udført manuelt af politiet. Hvis nogen blev fanget uden en EcoSticker, ville en bøde på op til € 2700 skulle forventes.

Lær mere


Green-Zones-appen hjælper dig med at holde et overblik. Med over 200 miljøzoner i Europa har du alt overblik. Hvor er der kørselsforbud? Er jeg berørt Hvornår kan jeg køre ind, og hvornår kan jeg ikke? Hvad er bøderne? Er mit hotel i en miljøzone? Hvor kan jeg stadig køre ind med mit gamle køretøj? Hvordan er luftkvaliteten i min by? Du kan se alt dette og meget mere skræddersyet til dit køretøj i Green-Zones-appen.

 


    Dette er Green-Zones®