Om os

Green-Zones GmbH og GEMB mbH har hovedsæde i Berlin, Tyskland, og tilbyder information, rådgivning og handel inden for miljø og klima.

Green-Zones GmbH tager sig af områderne finstøv og miljøzoner, mens GEMB mbH agerer inden for lovpligtig og frivillig emissionshandel.

Green-Zones GmbH er officielt registreret i Handelsregister des Amtsgerichtes Berlin Charlottenburg, Tyskland, under nummeret HRB 169866.

GEMB mbH står for Gesellschaft für Emissionsmanagement und Beratung mit beschränkter Haftung, og det er officielt registreret i Handelsregister des Amtsgerichtes Berlin Charlottenburg, Tyskland, under nummeret HRB 101917.

Green-Zones

Green-Zones og firmaets internetportaler www.green-zones.eu, www.umwelt-plakette.de, www.crit-air.fr, www.umwelt-pickerl.at, www.ecosticker.dk, www.lez-belgium.be og www.blaue-plakette.de leverer information om temaerne finstøv og kvælstof samt de dermed forbundne tiltagende indskrænkninger, disse giver for trafikken i de europæiske lande i form af indførelse af miljøzoner/LEZ.

Fordi der ikke bliver udgivet nogen central information om permanente og vejrafhængige miljøzoner (midlertidige miljøzoner) fra de offentlige myndigheder i de forskellige stater, og fordi vi synes, at den information, der trods alt gives, er utilstrækkelig, tilbyder Green-Zones netop disse informationer i vidt omfang. Dette foregår ikke kun på vores hovedside www.green-zones.eu men også på ca. 40 andre forskellige hjemmesider på op mod 23 sprog samt på 5 sprog i vores gratis Green-Zones-App.

Vores udgifter til personale, til oversættelse, til drift af hjemmesiderne og Green-Zones-appen samt til den omfattende, daglige research og det redaktionelle arbejde vedrørende vores daglige news, dækker vi ved at tilbyde og videresælge finstøv- og miljømærkater til privatpersoner og firmaer.

Disse mærkater omfatter for tiden den tyske miljømærkat, den franske Crit’Air-miljømærkat, den østrigske Umwelt-Pickerl-miljømærkat, den belgiske Registry-Sticker, den europæiske E-mærkat og den danske EcoSticker-miljømærkat. Stort set alle disse miljømærkater er obligatoriske i de respektive, nationale miljøzoner.
I de næste år kommer der yderligere nationale miljømærkater til, f.eks. den spanske Distintivo Ambiental, den tyske blå mærkat (kvælstofoxidmærkat) og den tjekkiske Emisni-Plaketa.

Emissionshändler.com

Emissionshändler.com med portalerne www.emissionshaendler.com og www.handel-emisjami.pl beskæftiger sig med lovpligtige emissionshandler i Polen, Tyskland og Østrig. Emissionshändler.com har siden december 2005 handlet med CO2-kvoter/emissionsrettigheder (køb, salg, bytte) på forskellige energibørser i Europa og som bilaterale handler.